Beitostølen

Beitostølen er et særdeles velvalgt skirejse mål, hvadenten man påtænker at skulle stå på alpinløbsnedfarter eller på langrendsski – faktisk er området nærmest komplet for dem der ønsker at kombinere disse to former for ski under en og samme skiferie.

Stedet appellere til alle aldersgrupper på alle niveauer og færdigheder. Det er en perle for familier og begyndere. Den mere erfarne ville måske fortrække at rykke videre efter et par dage til Raudalen 5 km fra Beitostølen. Der køre bus mellem de to områder et vidst antal gange om dagen. I Raudalen findes der steder med tørsne der er usandsynligt velegnet til off pist.

Beitostølen i Norge er en lille hyggelig by med en afslappet atitude. Der er ialt 18 km piste, hvoraf de 7 km er blå piste, 6 km er røde piste og 2 km er sorte piste. Der er 6 lifter. Stedet er kendt, blandt andet af mange europæiske skilandshold, for at sneen altid falder tidligt. Man kan med næsten 100 procent sikkerhed kalde området Beitostølen for snesikkert og med snegaranti fra sæsonstart.. Der er ialt 165 km langrendsløjper. Af andre aktiviteter i Beitostølen kan nævnes ponyridning, kaneture, hundeslædeture og kælkning selvfølgelig.