Idre fjäll

Idre fjäll i Sverige er et perfekt sted at vælge for at komme ud og stå på ski. Med områdets ialt 34 km pister er der rig mulighed for masser af udendørsaktiviteter for alt mellem børnefamilier og nybegyndere op til mere garvede og erfarne skiløbere. Idre fjäll i Sverige byder på Nordens største alpinanlæg med 20 km blå, 3 km røde og 11 km sorte piste, så der er rig mulighed for at både alpint skiløb og for langrend, eller en kombination for dem der er til begge dele. Der findes ialt 37 nedfarter i alle tre pist-farver, med flere længere nedfarter og bakker i alle sværhedsgrader.

Idre fjäll byder på både den stejleste pist, ”Chocken”, og en børnebakke med børnelift udelukkende for børn. Børn under 8 år kører gratis i liftene ved brug af hjelm. At vælge at tage på skisportsferie i Idre fjäll i Sverige, er en sikkert succes, da stedet er kendt for sin skiskole af meget høj kvalitet med danske instruktører.

Stedet omkring Idre fjäll rummer også rig mulighed for andre aktiviteter såsom sne-scooter med mulighed for ture, kælkning, hundeslæde samt indendørsaktiviteter bestående af et dejligt badeland, mulighed for at gå i fitnesscenter, spille tennis eller man kan lave sin egen bowlingsturnering.