Kläppen

Kläppen er et dejligt område i Sverige, hvor mange vælger at tage på skiferie. Kläppen ligger i Sälen-området, omkring 475 km fra Göteborg. Området har et meget varieret alpinområde og har nogle af de allermest afvekslende pister i hele Sälen-området. Der er ialt 30 km piste fordelt på 19 km blå piste, 3 km rød piste og 8 km sort piste og alle piste er nemme at komme til da de alle starter fra den top hvorpå feriehusene er placeret.

Kläppens geografiske beliggenhed er under trægrænsen, således at man undgår de kraftige vindstød, der kan være distraherende på en ellers velplanlagt skiferie, eller som ind imellem gør det svært for skiløberne i andre områder, oven over trægrænsen, at stå forsvarligt på ski.

Som skiferie destination er Kläppen et super godt valg. Området er velegnet til begyndere, let øvede og familier og der er massevis af andre aktiviteter for dem der lyster. Der er en indendørs elektronisk golfbane, kælkeaftener og et snowboardland. Kläppen er et hit som skirejsemål, men den garvede skiløber vil måske finde sværhedsgraderne for lave.