Hafjell

Ca. 15 km fra Lillehammer ligger den tidligere vinter-OL værtsby anno 1994, Hafjell. Hafjell i sig selv er ikke så stor en skiby, men har dog både en købmand, cafeteria og udlejningshytter.

Området samarbejder med Skeikampen i Gausdal, Kvitfjell og Gålå, hvilket betyder at liftkortet gælder i til samtlige lifter i alle 4 områder. Vælger man at planlægge sin skiferie her, får man ’oven i hatten’ et af Norges største alpinlcentre, som til stadighed udbygges. For snowboarderne er der en park med ikke mindre end 13 hop og minipipe, halfpipe, quarter-pipes, fun-box og et big air-jump – internationale mål. Stedet er godt til langrend, da langrendsløjpenettet strækker sig ind over fjeldet oppe fra toppen af lifterne og forbindes med løjpenettet på Sjusøen og Nordseter.

Der findes ialt 26 km piste, hvoraf de 15 km er blå, 5 km røde og 4 km sorte. Der er i 10 lifte i området.Der er servering på både toppen, midt- og bundstationen plus afterskiing ved bundstationen. Hafjell er et område med masser af udfordringer for folk på alle niveauer.