Lindvallen og Högfjället

Sammenlagt råder disse to områder af Sälen-firkløveren over ikke mindre end 56 km piste. 34 km blå piste, 15 km røde piste og 7 km sorte piste samt 43 lifter. Som skirejsemål er Högfjellet, der er det mindste område i Sälen det helt ideelle sted at bruge sine første dage på ski!

Stedet er perfekt med flest røde piste og når man efter et par dage vil vove pelsen og begynde at opsøge de lidt større udfordringer, kan man hoppe op i forbindelsesliften, der snildt transporterer folk både frem og tilbage mellem Högfjället og Lindvallen – turen tager små 20 min. Der er mulighed for at investere i ’Fjällkortet’, som er et liftkort der dækker over hele Sälenområdet, således at man kan rykke videre for hver dag man synes at man bliver bedre eller bare for at prøve andre piste på samme niveau.

Der er også mulighed for at boltre sig i det sjove snowboardland og man kan vælge at deltage i en eller flere af de mange andre aktiviteter, der løber af stablen, i dette fantastisk smukke svenske bakkelandskab.