Hemsedal

Dette fantastiske skiferieområde ligger ca. 210 km fra Oslo. Hemsedal regnes for et af bedste skiområder i Norge og resten af Norden, da der er en forskel på ca. 800 meter i jordhøjden. Dette giver virkelig gode muligheder for et bredt udvalg af forskelligartede ski-relaterede aktiviteter. F.eks. kan der arrangeres overnatning i sne-iglo’er som led i en forsvarligt planlagt overlevelsestur.

Der er 19 lifter der kan transportere en til de ialt 42 km piste i Hemsedal. Der er 21 km blå piste, 10 km røde piste og 7 km sorte piste – både noget for den erfarne skiløber, begynderen og til det enkelte familiemedlem. Under skisæsonen er der mulighed for også at stå på ski om aftenen 4 aftener om ugen.

Er man mest til langrend er Hemsedal bare stedet – 120 km løjper, så enhver der vælger at tage på skirejse til Hemsedal for at stå på langrendsski får her en del km at løbe på. Vælger man at planlægge sin skiferie i Hemsedal er der her også chance for at forsøge sig i snowboardparken som bla. Kan tilbyde forskellige hop, to quarterpipes, to halfpipes, et big jump og funboks.