Skibriller

Skibriller er guld værd, både hvis solen skinner, eller hvis det sner. De forhindrer sneblindhed og at man generes af den oftest meget kraftige sol, der skinner på toppen af et bjerg.

Skibriller fås i en bred vifte af designs og kvalitet. Man kan både få skibriller med og uden styrke, og man kan få dem med eller uden farve. Foreksempel kan man købe briller, der til forveksling ligner et par almindelige solbriller, men som udover at være trendy, har anti-dug funktion og UV-filter i glassene.

Hvis man går mere op i den praktiske funktion er et par skibriller, der sidder helt tæt som et par dykkerbriller, den bedste løsning. Glassene kan enten være klare, tonet ned, sorte eller f.eks, røde, grønne eller gule. Kort sagt kan man sige, at der er en tanke bag at lave farvede briller. Sneblindhed og solskin skal ’afværges’ som første prioritet. Samtidigt med at en tætsiddende brille ikke lader løs sne komme ind og genere øjnene, hjælper den kraftige elastik med til at holde brillen på plads både ved høj fart og ved styrt.